• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Als verpleegkundige werkte ik in Astmacentrum Heideheuvel, bij het OLVG op de afdeling Cardiologie en in het revalidatiecentrum De Trappenberg. Ik zocht naar meer en andere mogelijkheden om mensen te genezen. Het antwoord vond ik tijdens de opleiding natuurgeneeskunde Hippocrates in Bloemendaal. In 2012 haalde ik mijn diploma als natuurgeneeskundig en lichaamsgericht therapeut.

Mijn verpleegkundige achtergrond stelt me in staat samen te werken met de reguliere gezondheidszorg.

De natuur vervult me keer op keer met vreugde, wanneer ik als natuurgeneeskundige gebruik maak van de helende kracht van kruiden en andere bronnen die de natuur ons biedt. Als zorgbegeleider in de Moestuin van Jagtlust, waar ik sinds 2013 cliënten begeleid, zie ik dagelijks op welke wijze de helende kracht van de natuur mensen helpt om tot bloei te komen. Tijdens een wandeling in het bos geniet ik in alle eenvoud van de stilte, het ruisen van bladeren of het zingen van vogels. Ook daarin bemerk ik de veerkracht van de natuur.

Sinds 2004 word ik spiritueel gevoed door de leer van Bob Moore. De meditaties en energieoefeningen geven ondersteuning aan mijn proces. Ze geven me vreugde en helpen mij om mij te verbinden met de essentie van het leven. Jaarlijks volg ik ongeveer 15 scholingsdagen in het Centrum voor healing en meditatie in Hilversum. 

 

Reviews:

“Ik ontmoet Dianne in haar behandelkamer, een rustige plek die voelt als een natuurkamer. De kalmte en zachtheid van Dianne maakt dat ik me durf te openen. Op de behandeltafel maak ik een reisje door alles wat er te voelen valt. Met de begeleiding van Dianne erbij durf ik dat. Ik kom precies op de plaatsen waar ik moet komen. Er is veel te voelen. Alles mag er zijn. Het is heel bevrijdend. Een helende ervaring waarvan ik er nog wel een paar wil. Fijn deze plek en Dianne te hebben gevonden ... “
"In mijn werk als therapeut, waarin ik veel 'geef', is het essentieel om goed voor mezelf te zorgen. Eén van de manieren waarop ik dat doe is mezelf met grote regelmaat een massage door Dianne te laten geven. Maar massage alleen dekt niet de lading. Dianne weet met zeer deskundige 'handen' maar bovenal met liefde, aandacht en compassie mij te ondersteunen in mijn healings- en ontwikkelingsproces."
"Van Dianne knap je op. Ze heeft veel in huis en heeft haar medische kennis, natuurgeneeskunde, massages en healing op een mooi manier geïntegreerd. Aanvankelijk hielp Dianne me met een voedingsadvies om mijn darmfunctie te verbeteren. Nu kom ik geregeld bij haar voor massage en healing. Dianne verstaat de kunst van het luisteren. Ze luistert vooral met haar gevoel en intuïtie en helpt me zo om dieper in mezelf te voelen. En dan de weg naar heel worden te vinden. Na een massage en healing van Dianne voel ik me altijd weer mezelf en meer één geheel. De zachtheid van Dianne leert mij ook om zachter met mezelf om te gaan."