• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

De essentie is aanraken. Mag je worden aangeraakt? Soms heb je een huisje om jezelf heen gebouwd, om maar niet geraakt te kunnen worden. Niet alleen aan de buitenkant, vooral ook van binnen.

Bij lichaamsgerichte therapie gaat het niet alleen om het aanraken van de huid of je buitenkant. Het is ook de bedoeling om je innerlijk aan te raken. Te kijken wat er in je leeft. Daar vind je de sleutel tot gezondheid. Je maakt opnieuw kennis met wat je lichaam je vertelt over jezelf. Om je kracht weer naar de oppervlakte te krijgen maak ik gebruik van verschillende massagevormen, systemisch werk via het lichaam en healing.

Voetreflexmassage is een holistische benadering van ziekte en de oorzaken ervan. Alle delen van het lichaam, zoals de organen, de huid, botten, zenuwen en weefsel zijn terug te vinden als reflexzones op beide voeten. Door het masseren van de reflexzones kunnen blokkades worden opgeheven en kan de energie weer vrij stromen. Hoofdpijn, stress, gewrichtsklachten, rugklachten, maag- en darmklachten kunnen een ingang zijn voor voetreflexmassage.

Klassieke massage is gericht op het soepel maken van de spieren en masseren van pijnlijke spierknopen en/of verklevingen van het bindweefsel. De massage heeft een ontspannende werking. Klassieke massage kan een ingang zijn bij diverse klachten op lichamelijk, psychisch of emotioneel gebied.

Rebalancing helpt om te zien wat er in je leeft. Het is een lichaamsgerichte benadering die leidt tot meer zelfinzicht. Er worden diverse technieken gebruikt die dit proces ondersteunen, zoals lichaamsanalyse, diepe spier en weefselmassage, ademhalingstechnieken en meditatie.